Den mobile arbejdsplads

Til den mobile arbejdsplads er der brug for teknisk udrustning for fleksibilitet, men også ergonomiske hjælpemidler samt sikkerhedsprodukter.

Fremtidens arbejdsplads kan være skiftende og overalt.

Alle de oplysninger, du behøver, er tilgængelig i forskellige cloud-løsninger, og du er konstant tilsluttet.

På den daglige kontor-arbejdsplads, har vi sikret, at vi har borde, lamper, stole og en ergonomisk arbejdsplads i det hele taget, og du kan altid spørge din kollega, hvis du har brug for en ledning eller strømadapter.

Når du er en mobil medarbejder kræver det, at du har med dig alt hvad du har brug for i dit arbejde, fordi du ikke har adgang til kontorudstyr. Arbejdstiden er ofte 8-17 og tilgængeligheden af support er begrænset, så det er vigtigt, at udstyret er kvalitet og giver sikker drift.

Teknologien skrider frem med stormskridt, og det stiller krav til standarden i det udstyr, den mobile medarbejder bruger, der skal være en stor driftssikkerhed og ikke-godkendt udstyr skaber store supportomkostninger for virksomheden.

En af de vigtigste dele af en mobil arbejdsplads er dog, at ergonomi og arbejdsplads kan formes på en måde, der undgår fremtidige fysiske problemer.

Wulff har sammensat nogle gode eksempler på udstyr, som løser de udfordringer der kan være ved en mobil arbejdsplads.

Henter produkter